Privacy Policy

Deze website is eigendom van Spot On

Het adres van onze website is: 

Door de toegang tot en het gebruik van deze website verklaart u zich uitdrukkelijk akkoord met de volgende algemene voorwaarden.

INTELLECTUELE EIGENDOMSRECHTEN

De inhoud van deze website, met inbegrip van de merken, logo’s, tekeningen, data, product- of bedrijfsnamen, teksten, beelden e.d. zijn beschermd door intellectuele rechten en behoren toe aan Spot On of rechthoudende derden.

TOEPASSELIJK RECHT EN BEVOEGDE RECHTBANKEN

Het Belgisch recht is van toepassing op deze site. In geval van een geschil is enkel onze arrondissementsrechtbank bevoegd.

PRIVACYBELEID

Spot On hecht belang aan uw privacy.

De verantwoordelijke voor de verwerking, Spot On respecteert de Belgische wet van 8 december 1992 met betrekking tot de bescherming van het privéleven in de verwerking van de persoonlijke gegevens.

De door u meegedeelde persoonsgegevens zullen gebruikt worden voor volgende doeleinden: u te contacteren via de door u ingevulde contactgegevens en u van antwoord te dienen op uw vraag of opmerking aangevraagd via het contactformulier.

U beschikt over een wettelijk recht op inzage en eventuele correctie van uw persoonsgegevens. Mits bewijs van identiteit (kopie identiteitskaart) kunt u via een schriftelijke, gedateerde en ondertekende aanvraag aan naam onderneming, adres, email adres, gratis de schriftelijke mededeling bekomen van uw persoonsgegevens. Indien nodig kunt u ook vragen de gegevens te corrigeren die onjuist, niet volledig of niet pertinent zouden zijn.

U kan zich kosteloos verzetten tegen het gebruik van uw gegevens voor direct marketing. Hiertoe kan U zich steeds richten tot naam onderneming, adres, email adres.

Uw persoonsgegevens zullen niet worden doorgegeven aan derden.

Spot On kan anonieme of geaggregeerde gegevens verzamelen van niet-persoonlijke aard, zoals browser type of IP-adres, het besturingsprogramma dat u gebruikt of de domeinnaam van deze website langs waar u naar deze website gekomen bent, of waarlangs u die verlaat. Dit maakt het ons mogelijk deze website permanent te optimaliseren voor de gebruikers.

BESCHERMING VAN PERSOONSGEGEVENS

Spot On neemt haar verplichtingen inzake privacy en gegevensbescherming ernstig.

HET GEBRUIK VAN COOKIES

Tijdens een bezoek aan de site kunnen ‘cookies’ op de harde schijf van uw computer geplaatst worden. Een cookie is een tekstbestand dat door de server van een website in de browser van uw computer of op uw mobiel apparaat geplaatst wordt wanneer u een website raadpleegt. Cookies kunnen niet worden gebruikt om personen te identificeren, een cookie kan slechts een machine identificeren.

Op deze website worden volgende cookies gebruikt:

U kan uw internetbrowser zodanig instellen dat cookies niet worden geaccepteerd, dat u een waarschuwing ontvangt wanneer een cookie geïnstalleerd wordt of dat de cookies nadien van uw harde schijf worden verwijderd. Dit kan u doen via de instellingen van uw browser (via de help-functie). Hou er hierbij wel rekening mee dat bepaalde grafische elementen niet correct kunnen verschijnen, of dat u bepaalde applicaties niet zal kunnen gebruiken.
Door gebruik te maken van deze website, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

GOOGLE ANALYTICS

Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. (“Google”). Google Analytics maakt gebruik van “cookies”
om deze website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over Uw gebruik van de website (met inbegrip van Uw IP-adres) wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, rapporten over deze website-activiteit op te stellen voor website-exploitanten en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik. Google mag deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Google zal Uw IP-adres niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt. U kunt het gebruik van cookies weigeren door in Uw browser de daarvoor geëigende instellingen te kiezen. Wij wijzen u er echter op dat u in dat geval wellicht niet alle mogelijkheden van deze website kunt benutten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het verwerken van de informatie door Google op de wijze en voor de doeleinden zoals hiervoor omschreven.

Wat klanten zeggen

Marjorie is voor mij de ideale sparringpartner. Ze is altijd eerlijk en recht door zee.

Door haar eigen ervaring als ondernemer weet ze waarover ze praat en kan ze gemakkelijk inspelen op een bepaalde problematiek.

Onlangs volgde ik bij haar een opleiding verkooptechnieken en ik kan het alleen maar aanraden. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk!

Leen Desmaele, Grafisch Ontwerpster
quote

Voor onze workshop “Ik als collega” hebben we in Marjorie een spot-on partner gevonden. 🙂

De boeiende materie, een pragmatische aanpak en de manier waarop Marjorie een open sfeer weet te creëren, kunnen onze medewerkers sterk waarderen.

“Top cursus & trainer, optimistische en spontane persoon, veel inzicht gekregen”, dat zijn kernwoorden die na elke sessie steevast terugkeren.

En dat werpt z’n vruchten af op de werkplek! Medewerkers geven aan dat ze nu beter in staat zijn om elkaar de hand te reiken, open te staan voor elkaar en andermans mening, en zo de dingen onderling samen aan te pakken.

Sofie, Honda Motor Europe Logistics
quote
17+
Jaar Ervaring
200+
Koffies
500+
Project Delivered Successfully